Címlap » -Gasztro Programok- » I. Balatoni Termelői és Halpiac — Gyenesdiás

I. Balatoni Termelői és Halpiac — Gyenesdiás

Időpont, helyszín: 2012. július 14, 21, 28.  Gyenesdiás, Játékstrand feletti terület

Minőségi balatoni hal kedvező áron! Gyenesdiáson júliusban is lehetőség nyílik helyi termékek és egyéb különlegességek vásárlására a Játékstrand feletti területen. Hamisítatlan balatoni hangulatot csíphetünk el a biotermékeket felvonultató termelők között. Mindez azokra vár, akik ellátogatnak Gyenesdiásra, a Balatoni Termelői és Halpiacra.

hirdetés:

A piacon helyet kapnak bio zöldségek, húskészítmények, gyümölcsök, bor, no meg persze a tipikus balatoni  halak, mint a ponty vagy a keszeg. A halpultoknál élő, friss jegelt halakat (keszeg, kárász, ponty, busa, harcsa, fogassüllő, amur, balin, angolna, csuka), tisztított, előhűtött halakat (keszeg, busa, ponty, harcsa, fogassüllő, amur, balin, csuka, ikra, haltej)árusítanak majd. A Káptalantóti Mangalica is képviselteti magát a Termelői Piacon, hagyományos ízvilágot megjelenítő termékeivel. Kolbász, füstölt sonka, comb, lapocka és különféle szalonnák, májas, szalámi, virsli… mind-mind terítékre kerül.

A helyszínen lehetőség nyílik helyben sütött finomságok fogyasztására is. Füstölt pisztráng, lazac, sült balatoni halak, körettel, friss hurka, és sült kolbász, csak hogy ízelítőt kapjunk a gasztronómiai kavalkádból. A kürtöskalács és pálinkaház többféle ízben kínálja a kürtöskalácsokat, illetve az igazi magyar pálinkát. Aki szereti a langallót, az például kipróbálhatja a fatüzelésű kemencében sütött tepsis langallót szalonnás, kolbászos, sonkás, illetve medvehagymás, káposztás változatban.

Érdemes tehát ellátogatni ide, már csak a kikapcsolódás kedvéért is. Főszezonban már heti két alkalommal, kedden és szombaton várják az érdeklődőket.

hirdetés:

Információk

  • Benkő Lajos piacfelügyelő: +36-20/9110-344
  • Helyekkel kapcsolatos ügyintézés: 20/4107-288

 

Nyitva tartás

  • Szombaton: 16-20 óráig
  • Főszezonban még: kedden 10-20 óráig

 

Vértesi Tímea – Jump Magazin…… egy új online programajánló, hamarosan…

hirdetés:

Hogyan csajozz be ? Egy kis segítség…KATT IDE Csajozási tippek, trükkök, módszerek férfiaknak!
Hogyan pasizz be ? Egy kis segítség…KATT IDE Pasizási tippek, trükkök, módszerek csajoknak!

Hasonló cikkek :

  • Időpont, helyszín: július 7, 21; augusztus 4.   Balatonszepezd, Csónakház Napsütés, Balaton, gasztronómia! Idén újra kezdetét veszi a Gasztronó ...

  • Strandolás festői környezetben! Minderre lehetőség nyílik a Duna partján található Leányfalu Strandfürdőjében. Kedvező áraival és széleskörű szolg ...

  • Időpont, helyszín: 2012. július 3—8.   Velence Július 3-án kezdetét veszi az EFOTT, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozó ...

Hozzászólás

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2012 Kapcsoldbe.hu Minden a hazai programokról egy helyen! ·

Az oldalon közölt tartalmat, híreket a felhasználók szerkesztik, küldik be. Az oldal nem vállal felelősséget a tartalomért és azok hitelességért. Ha sérelem érné írjon a kapcsolat menüpont alatt található címre és eltávolítjuk a tartalmat.